Laiskuus ja kiire vaivaa

Jotain jo autollekkin tehty. Töissä vähän hitsattu välijäähdyttimen laippaa paikoilleen, tulihan ne naputeltua jo jouluna… Paikoilleen ei ole edes vielä mallailtu kun toinen pääty puuttuu vielä kokonaan. Sähköjä sentään hieman tutkittu kun alkaa siinä vaiheessa olemaan että sytytystä voi jo kuvitella paikoilleen ja siinä samalla vaivalla vetää ruiskun tarpeelliset johdot ennakkoon paikoilleen. Siinä samalla tutkittu mitä kötöstelyjä autosta löytyy ja kiva yllärihän sieltä löytyi. Vähän sähköteippiä ja erkkaria päälle ja ne purettuani löytyi tämä kuvassa oleva. Johtoa hieman toisiinsa kierretty ja piilotettu teippivirityksen alle. Hyvä ettei auto ole palanut tuon takia, oikean etuvalon johto kyseessä...

IMG_2650

Tinaakin toki käytetty, johto joka startilta lähtee on tehty jatkos tinaamalla jokseenkin huolimattomasti ja tietenkin vetämällä taas teippiä suojaksi… Parastahan tuossa on se ettei johtoa olisi tarvinnut jatkaa jos sen vaan olisi vetänyt oikeaa reittiä pitkin startille.

IMG_2652

Mitäpä näistä, on sitä huomattavasti pahempaakin tullut aiemmin vastaan muissa autoissa. Nyt sentään tarkoitus noita ”virityksiä” laittaa kuntoon kun kerrankin on aikaa. Tai no, ei kiirettä kuitenkaan. Kesälomia odotellessa.

Havahtuminen tekemättömyyteen

Havahduttu siihen ettei sivuja ole päivitetty pitkään aikaan eikä tallillakaan edes ole tullut vietettyä aikaa niin paljoa kun olisin halunnut. Tallilla toki käyty mutta tekemiset auton suhteen ollut hyvin vähässä… Muita autoja purettu ja kavereita autettu mutta ne omat autoon kohdistuvat tekemiset ollut niin vähissä. Kiirettä on pitänyt ja joku motivaation puute vaivaa myös. Jotain sentään tehty, puhallettu soodalla 3 öljypohjaa. Se vaan ettei nuo sovi nykyisellään laitettavana olevaan autoon lainkaan mutta kun oli likaisia ja pitää varastoida johonkin eikä likaisia osia niin viitsi liikutella tai edes koskea.

IMG_2634