1.6/.1.8 kansi

Lisää purkamista

Kansi saatu pois ja vahingot tarkisteltu, ei huonolta näytä ainakaan toistaiseksi. Pistetty kansi palasiksi ja todettu että keinuvivut ainakin ehjät ja yllättävän vähän kuluneet, samaten nokka-akseli. Tarkempi katselmus toi ilmi että keinujen epäkeskot jokseenkin oudon näköisiä, ihan kuin joku olisi joskus hitsannut niitä ja hionut hieman, sen verran huokoisia olivat. Keinuvivuista ei löytynyt tehtaan logoa, ainoastaan jotain numeroita, 4, 54, 34 jne random numeroita. Samapa tuo, ehjiä kuitenkin. Paitsi epäkeskot. Mutta ei hätää, varastosta löytyy huonompikuntoisia keinuja joissa taas epäkeskot paremmassa kunnossa. Ennen purkua tulin näppituntumalla kokeilleeksi välyksiä, aika väljiltä tuntuivat eli tuskin oli edes lähelläkään oikeita. Taas yksi hyvä asia että kansipahvi petti. Ja lisää hyviä syitä tuntuu vain löytyvän, olisipa hajonnut jo ennemmin!

IMG_4590
Kansi ei ole musta siksi että kone olisi paiskonut öljyä ympäriinsä vaan siksi että osa pakosarjan pulteista oli löysänä. Ja ehkä siksikin että pakosarjan tiivisteet oli koneessa väärinpäin. Vuotaa ja ahdistaa tarpeettomasti. Tässäkin syy heikkoihin penkitystuloksiin. Tarkoituksella tai ei, samaa virhettä en haluaisi tehdä...

IMG_4586
Jo aiemmin hämmästyksen aiheena olleesta turbosta hieman parempi kuva. Tulee mieleen englanninkielinen sanonta, what in the what? Paikallinen varaosaliike kiinni tai 90° mutkat loppunut hyllystä. Mitään muuta järkevää selitystä en ole keksinyt vaikka olen kuinka yrittänytkin. Samaisesta kuvasta näkyy virranjakaja ja kuinka öljyinen/törkyinen se on. Ja taas yksi lisäsyy miksi oli hyvä että pahvi poksahti. Öljynkulutus jo pelkästään vuotoina ihan riittävä. Tästä ei taida olla suunta kuin vain ja ainoastaan ylöspäin. Toivotaan ainakin niin. Projekti tosin seisoo vielä ainakin hetken, lohkon irtiottoon ei jäänyt aikaa ja kannesta ei mitään uutta. Tosin sovittiin ettei ole paha kiire, loput rojut menossa kuitenkin vielä samaan paikkaan joten mitä minä pelkällä kannella? Olohuoneen pöydällä on yksi vastaava jos sellaista pitää ihastella.