Saaristoajelua

Eihän autoa aina tarvitse olla laittamassa, voi sillä välillä käydä ajelemassakin, hakemassa tuntumaa. Tuntemalla autoa hieman paremmin tietää mitä sille pitäisi tehdä että ajaminen olisi enemmän ajamisen iloa. Hieman mutkatietä maalaismaisemissa ja päätelmät aika selvät, mutkakäytös pitää saada paremmaksi. Nyt renkaan hinkkaavaat takana kaariin, hieman ehkä liian leveät renkaat ja kaaret vielä koskemattomat. Sekä bensan kulutus aika huimaa, varovaisesti sai ajaa takaisin kun ei ollut matkalla enää yhtään avointa huoltoasemaa... Ensi kerralla tankki piripintaan ja varakannu mukaan...

IMG_0460

E12 520 M10

Käyty purkamassa E12 520:nen josta jäi talteen koko etuakselisto ja moottori ja laatikko kun sen sai niin helpommin yhtenä pakettina. Samalla vaivalla irtosi taka-akselisto josko siinäkin olisi jotain hyödyllistä osaa. Sisustasta lisää kahvoja ja veivejä, keskikonsoli josko silläkin tekisi jotain. Ja tietty peilit ja rattiakselisto kun 02:ssa ei vilkku palauta ollenkaan, josko se puuttuva osa löytyisi tästä rattiakselistosta? Ja kun rattikin oli ehjä toisin kuin omassani.

Auto tosin kaasareilla joilla ei ole oikeastaan mitään käyttöä muuta kuin hyllyllä koristeena. Mutta koneen takia auton purkamisesta kiinnostuinkin, kaikki muu on extraa. Kokonaan turhat osat voi heittää romulavalle ja viedä kierrätykseen.